Peder Karlsson Upplevelser

Startsida

ALLA TURER VINTERN 2021 ÄR INSTÄLLDA PÅ GRUND AV COVID-19.


Efter noga övervägande har vi bestämt att stänga ner verksamheten för resten av säsongen. Vi kände länge att vi kunde erbjuda smittsäkra aktiviteter men då smittspridningen ökat så markant i vår region så vill vi hålla oss på vår kant och inte uppmuntra till resande. 


Det handlar om att få bra upplevelser!

Jag fick en idé om att jag skulle prova på att uppleva naturen på ett närmare sätt, så jag bestämde mig för att sova ute i naturen de hundra första nätterna under 2012. När jag började den första januari var det snöstorm, sedan har jag fått uppleva temperaturer ner mot minus 35 grader och alla sorters väder som fjällvärlden har att erbjuda.

De hundra nätterna gav mig upplevelser som blivit minnen för livet. Under den perioden hade jag med mig mina hundar Nikki och Zappa som hjälpte mig att dra packning, spåra och självklart som sällskap. Min dotter Agnes följde med mig ett tiotal gånger, vid några tillfällen följde vänner och jag fick även sällskap av bloggläsare. 

Jag själv tycker att en upplevelse blir bättre om man delar den med någon, så jag bestämde mig för att starta en blogg och skriva om mina upplevelser.

Vintern 2013 blev det också 100 nätter i det fria. Då fick jag besök från bland annat Australien, Tyskland, Norge och självklart Sverige. Hundspann, skotersafari och isfiske var några av de mest populära aktiviteterna. Vi sov i igloo, tält och under bar himmel. På middagsmenyn stod bland annat lokalproducerad älgsouvas och kantarellsoppa tillagat över den öppna elden.

Det skulle vara väldigt kul om du kommer och delar mina upplevelser. Alla turer anpassas självklart utifrån dina förutsättningar och önskemål. Klicka dig fram till "Upplevelser" och titta om det finns något som passar dig.

 

Du får upplevelser du aldrig glömmer! 

 

Med vänliga hälsningar/ Peder Karlsson           

 

 

peder karlsson upplevelser from Hemavanfly on Vimeo.

 

 

 

 

Min gamla blogg

blog

 

Peder Karlsson Upplevelser på Facebook                                                  Instagram

            instagram

Länkar

  fjällhotellet 1 

 

kennel moonlovers

  

 bixa